Ξεκινάνε οι τελικοί και κάνει κάλεσμα για το πρώτο ραντεβού στον κόσμο της ομάδας

Ξεκινάνε οι τελικοί και κάνει κάλεσμα για το πρώτο ραντεβού στον κόσμο της ομάδας

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει:

«Έτοιμη για το ξεκίνημα της τελικής της ΟΠΑΠ Basket League είναι η Πετρολίνα ΑΕΚ, με την ομάδα μας να υποδέχεται την Πέμπτη στις 19:30 τον Κεραυνό στο Κίτιον.

Μετά την πρόκριση με το απόλυτο σε νίκες κόντρα στην ΕΝΠ, η ομάδα μας θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας και να κάνει το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Σε αυτή της την προσπάθεια είναι απαραίτητο να έχει την δυναμική στήριξη και συμπαράσταση από τον κόσμο.

Στα τρία προηγούμενα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Κεραυνό, η ομάδα μας πέτυχε δύο νίκες και ηττήθηκε μία φορά.

Ο πρωταθλητής κρίνεται στις τρεις νίκες.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.