ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ζουμί της συνάντησης με Ράγιος – Τι ζήτησε η πλευρά του παίκτη και ποια τα δεδομένα

Το ζουμί της συνάντησης με Ράγιος – Τι ζήτησε η πλευρά του παίκτη και ποια τα δεδομένα

Έγινε μια πρώτη συζήτηση και έπεται κι άλλη σημαντική συνάντηση.

Ο εκπρόσωπος του Ρούμπεν Ράγιος συναντήθηκε την Δευτέρα (23/4) με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης και είχαν μια πρώτη συζήτηση για το μέλλον του Ισπανού μέσου.

Ως γνωστόν η Ανόρθωση επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ρούμπεν Ράγιος όμως αυτό θα εξαρτηθεί και από τις απαιτήσεις του.

Στη σημερινή συνάντηση έγινε μια πρώτη επαφή χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο όμως αυτό που ζητήθηκε από την πλευρά του παίκτη είναι να γίνει ακόμη μια συνάντηση μέσα στην εβδομάδα για να ακούσουν την πρόταση της Ανόρθωσης και να γίνουν οι διαπραγματεύσεις σε μια συγκεκριμένη βάση.

Από την άλλη οι παράγοντες της Κυρίας ζυγίζουν τα δεδομένα και θα ετοιμάσουν την πρόταση τους προς τον εκπρόσωπο του παίκτη λαμβάνοντας υπόψιν και την μέχρι τώρα προσφορά του παίκτη. Μεγάλο ρόλο αναμένεται να παίξει και το γεγονός ότι είναι στα 32 του χρόνια αλλά και η θέληση του να συνεχίσει στο σύλλογο της Αμμοχώστου.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα στην Κυρία επιθυμούν σίγουρα την παραμονή του Ρούμπεν Ράγιος όμως δεν θέλουν να ξεφύγουν από το οικονομικό πλάνο το οποίο έχουν θέσει για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Εξελίξεις λοιπόν αναμένονται εντός της εβδομάδας…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top