ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα όσα λέχθηκαν στην παρουσίαση του συνδυασμού Λώρη Κυριάκου

Όλα όσα λέχθηκαν στην παρουσίαση του συνδυασμού Λώρη Κυριάκου

Το μεσημέρι της Τετάρτης (25/4)  έγινε στο σωματείο της Ομόνοιας η παρουσίαση του συνδυασμού του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου με επικεφαλή τον Λώρη Κυριάκου, για τις εκλογές στις 2 Μαΐου.

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη έγινε η παρουσίαση όλων των μελών (15 στο σύνολο) και θα διεκδικήσουν θέση στο νέο Δ.Σ της Ομόνοιας.

Τα 15 άτομα του συνδυσμού του Λώρη Κυριάκου:

Λώρης Κυριάκου, Γιώργος Γεωργίου, Ματθαίος Παπαπέτρου, Στέλιος Στυλιανού, Μάριος Αργυρίδης, Φώτος Ιωάννου, Γιαννάκης Ιωάννου, Κούλλης Πογιατζής, Πόλυς Πουμπουρής, Ελένη Κκαϊλή, Σωτήρης Κυριακίδης, Πανίκος Μιχαηλίδης, Χριστόδουλος Κουντουρής, Στάθης Σταυρινού, Λάμπρος Χρίστου

Η αρχική τοποθέτηση του Λώρη Κυριάκου: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστούμε για την σημερινή σας παρουσία. Ο σκοπός είναι να παρουσιάσουμε τα μέλη του συνδυασμού, να αναφέρουμε τους στόχους μας και να δεχθούμε ερωτήσεις», και στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα μέλη του συνδυασμού.

Η παρουσίαση του συνδυασμού: Λώρης Κυριάκου, Γιώργος Γεωργίου, Ματθαίος Παπαπέτρου, Στέλιος Στυλιανού, Μάριος Αργυρίδης, Φώτος Ιωάννου, Γιαννάκης Ιωάννου, Κούλλης Πογιατζής, Πόλυς Πουμπουρής, Ελένη Κκαϊλή, Σωτήρης Κυριακίδης, Πανίκος Μιχαηλίδης, Χριστόδουλος Κουντουρής, Στάθης Σταυρινού, Λάμπρος Χρίστου.

«Ξέρετε που βρίσκεται η Ομόνοια, σε μια κατάσταση που δεν ικανοποιεί κανέναν. Να βλέπουμε μια Ομόνοια να μην μπορεί να έχει αξιοπρεπή παρουσία στο γήπεδο. Όταν ήρθε η πρόταση, είπαμε πως είναι μια συμφέρουσα πρόταση, τόσο για εμάς, όσο για τον κ. Παπασταύρου. Η πρόταση βρίσκεται στα χέρια των νομικών μας συμβούλων ώστε να ολοκληρωθεί. Από την στιγμή που θα δημιουργηθεί η εταιρεία, θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το σωματείο μας.Η προσπάθεια μας είναι όχι μόνο εμάς, αλλά και με την βοήθεια των φίλων της Ομόνοιας, να απαλλαγούμε από τα χρέη της ομάδας. Καλούμε τον κόσμο να είναι δίπλα από το Δ.Σ. γιατί μόνοι μας δεν θα τα καταφέρουμε».

Για το πότε θα ανακοινωθεί ολοκληρωμένη η πρόταση κι αν θα τοποθετηθεί ο κ. Παπασταύρου: «Η πρόταση είναι στα χέρια μας αυτή την στιγμή, την έχει επεξεργαστεί με τους νομικούς του συμβούλους και τώρα την εξετάζουν οι δικοί μας νομικοί. Στόχος είναι να την διαβάσει ο κόσμος, έτσι ώστε να γνωρίζει πριν την εκλογική. Το έχουμε συζητήσει, πιστεύω πως πρέπει να γίνει αυτή η δήλωση από τον κ. Παπασταύρου».

Για τον Σταύρο Παπασταύρου: «Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Ξέρει τους συνεργάτες του, ξέρει ότι είναι Ομονοιάτες. Θέλει να έχει, αυτά τα έξι άτομα τις εταιρείας, θα προέρχονται από τον κόσμο της Ομόνοιας. Και τα εννιά άτομα θα είναι Ομονοιάτες. Η εταιρεία θέλει χρόνο, πρέπει να πάρουμε την έγκριση της ΚΟΠ, της UEFA, πρέπει να γίνουν πολλά μέχρι να γίνει η εταιρεία. Δεν σημαίνει όμως πως το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν θα λειτουργεί κανονικά».

Για το μεγάλο χρεός της Ομόνοιας: «9.3 εκατομμύρια θα καλυφθεί από την εταιρεία του κ. Παπασταύρου. Είναι μεγάλο βάρος που φεύγει από εμάς. Δεν θα μας φτάνουν οι 180 χιλιάδες ευρώ για να λειτουργήσουμε όπως θα θέλαμε. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στα τμήματα μας, και θέλουμε να ξοφλήσουμε τα χρέη μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το σημαντικό κομμάτι σχετικά με τον προϋπολογισμό της ομάδας: «Βάλαμε όρο να μην ξεπερνά ο προϋπολογισμός τα 4 εκατομμύρια, γιατί αν πρέπει το σωματείο να χειριστεί το οικονομικό, θα πρέπει να ανταπεξέλθει. Ο στόχος του κ. Παπασταύρου είναι η Ομόνοια να πάει ομίλους, και αυτό θα χρειαστεί να κάνει κάποια επένδυση, τα οποιαδήποτε ποσά χρειαστεί η ομάδα για αύξηση του προϋπολογισμού, θα τα βάλει προσωπικά ο επενδυτής.

Για το χρέος: «3.6 εκατομμύρια χρέος μένει στο σωματείο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top