«Ή τώρα ή ποτέ» λένε στον Απόλλωνα και πάνε… «μπριζωμένοι» στο ΓΣΠ!

«Ή τώρα ή ποτέ» λένε στον Απόλλωνα και πάνε… «μπριζωμένοι» στο ΓΣΠ!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ!

Η «δίψα» και η αποφασιστικότητα στο Κολόσσι, αλλά και η αδημονία για το ντέρμπι τίτλου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ έχει χτυπήσει… κόκκινο και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για τη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων ετών.

Ένα ματς ένας ολόκληρος τίτλος, με τον Απόλλωνα να παίζει για δύο αποτελέσματα, αφου βολεύεται και με ισοπαλία.

Εντάξει, είναι αυτονόητο πως οι «γαλάζιοι» δεν θα ταμπουρωθούν για το Χ, αλλά θα παίξουν για τη νίκη όπως έκαναν φέτος σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και στα εκτός έδρας ματς του Γιουρόπα Λιγκ με δυνατότερους αντιπάλους, όμως δεν θα… στενοχωρηθούν κιόλας αν λήξει το ματς ισόπαλο, αφού θα διατηρήσουν το +2 και θα αγκαλιάσουν το βαρύτιμο τρόπαιο μετά από 12 χρόνια!

Ο Απόλλωνας έχει παίξει καταπληκτικό ποδόσφαιρο φέτος, σκοράρει κατά ριπάς και έχει κερδίσει το θαυμασμό όχι μόνο των οπαδών του, αλλά και ουδέτερων φιλάθλων και έχει αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο νίκησε δύο φορές σε τρία ματς, πετυχαίνοντας συνολικά… εννέα γκολ!

Ειδικά εκείνο το απίστευτο διπλό στο ΓΣΠ με… 0-4 (!), προκάλεσε αίσθηση όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά ΚΑΙ στην Ελλάδα, όμως αυτό το do or die ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής (29/04), αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικό από εκείνη την… επίδειξη δύναμης του Απόλλωνα στις 24 του Γενάρη, αφού ο ΑΠΟΕΛ έχει την ικανότητα, το «μέταλλο», αλλά και την εμπειρία να κερδίζει τέτοια παιχνίδια που κρίνουν τίτλους.

Οι «γαλάζιοι» όμως είναι αποφασισμένοι να κοψουν τη… φόρα των γηπεδούχων, οι οποίοι βγάζουν μία τρομερή αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, από τη στιγμή που ο τίτλος περνάει και από τα δικά τους πόδια και μάλιστα στην έδρα τους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει δουλέψει πολύ με τους παίκτες του στις προπονήσεις, κυρίως σε θέματα τακτικής, ενώ μελέτησε τα πάντα για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, πριν καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για το διπλό τίτλου.

Η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει, με την αγωνία να βρίσκεται στα ύψη. Οι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας είναι «τρελαμένοι» και δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν πως υπάρχει πιθανότητα το φετινό πρωτάθλημα να χαθεί σε… «μια ζαριά», έχοντας χορτάσει το μάτι τους μπάλα από την ομάδα τους τη φετινή σεζόν.

Γι΄ αυτό και περιμένουν από τους παίκτες τους και τον Σωφρόνη Αυγουστή, να τους βγάλουν στους δρόμους το βράδυ της Κυριακής για τα… προεόρτια τίτλου!

Η ομάδα από την άλλη, είναι αποφασισμένη να ΜΗΝ τους απογοητεύσει και το σύνθημα είναι ένα:

Απόλλων Θρύλος Πρωτάθλημα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE