Στην πορεία Χριστουδούλας οι κρατούμενοι των Κ. Φυλακών – Με την μητέρα του ο Βέργας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην πορεία Χριστουδούλας οι κρατούμενοι των Κ. Φυλακών – Με την μητέρα του ο Βέργας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο πάρκο AΘαλάσσας βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (29/04) κρατούμενοι και υπάλληλοι του σωφρονιστικού ιδρύματος μαζί με την Επίτροπο Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου στην εκδήλωση ‘Καθαρίζω την Κύπρο’.

Πέραν από την εκδήλωση, κρατούμενοι, δεσμοφύλακες αλλά και διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών, έλαβε συμμετοχή στην πορεία Χριστουδούλας.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, όλοι μαζί περπάτησαν μέχρι το ογκολογικό κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.

Οι ιστοσελίδα μας εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό και από τις δυο εκδηλώσεις που έλαβαν μέρος οι κρατούμενοι και σας το παρουσιάζει.

Να σημειώσουμε πως μέρος έλαβε και ο τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ο οποίος συνοδεύονταν από την μητέρα του.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών καθώς και υπάλληλοι του σωφρονιστικού ιδρύματος.  

 

Ι.Μάντζιηπα 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.