Στην πορεία Χριστουδούλας οι κρατούμενοι των Κ. Φυλακών – Με την μητέρα του ο Βέργας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην πορεία Χριστουδούλας οι κρατούμενοι των Κ. Φυλακών – Με την μητέρα του ο Βέργας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο πάρκο AΘαλάσσας βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (29/04) κρατούμενοι και υπάλληλοι του σωφρονιστικού ιδρύματος μαζί με την Επίτροπο Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου στην εκδήλωση ‘Καθαρίζω την Κύπρο’.

Πέραν από την εκδήλωση, κρατούμενοι, δεσμοφύλακες αλλά και διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών, έλαβε συμμετοχή στην πορεία Χριστουδούλας.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, όλοι μαζί περπάτησαν μέχρι το ογκολογικό κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.

Οι ιστοσελίδα μας εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό και από τις δυο εκδηλώσεις που έλαβαν μέρος οι κρατούμενοι και σας το παρουσιάζει.

Να σημειώσουμε πως μέρος έλαβε και ο τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ο οποίος συνοδεύονταν από την μητέρα του.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών καθώς και υπάλληλοι του σωφρονιστικού ιδρύματος.  

 

Ι.Μάντζιηπα 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο σταθμό στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντυ» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ατζέντα να φλέγεται από τις εξελίξεις που πυροδότησαν οι καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE