ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα πιθανά με Μαργκάσα – Τι αναμένει από Ομόνοια και η πρόταση που τον… κερδίζει

Όλα πιθανά με Μαργκάσα – Τι αναμένει από Ομόνοια και η πρόταση που τον… κερδίζει

Ο Ρενάτο Μαργκάσα δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Ομόνοια.  Πρώτα θα πρέπει να ξεκαθάρισει αυτό και μετά να μπορέσει ο ίδιος να αποφασίσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο διεθνής Κυπροποιημένος παίκτης αναμένει την Εκλογική Συνέλευση του σωματείου της Ομόνοιας, αυτή την Τετάρτη (02 Μαϊου), ούτως ώστε να υπάρξει νέα διοίκηση στους «τριφυλλοφόρους», για να μπορέσει η πλευρά Μαργκάσα να τελειώνει μία και καλή με το συμβόλαιο του, να πάρει την αποζημίωση του και να μπει, ακολούθως, στη διαδικασία εξεύρεσης νέας ομάδας.

Ο παίκτης σύμφωνα με τις πληροφορίες του Themasports.com έχει προτάσεις από Κύπρο, Ελλάδα και όχι μόνο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τον… κερδίζει πρόταση από ομάδες της Ελλάδας όπως έχουν γραφτεί Λάρισα και Πανιώνιος, αλλά γλυκοκοιτάζει πρόταση από μία κυπριακή ομάδα. Βέβαια, πέρα των δύο ομάδων που προαναφέραμε από Ελλάδα, έχει δεχθεί και από άλλες ομάδες προτάσεις από τη γειτονική μας χώρα, έτσι δεν αποκλείεται να θελήσει να πάει σε μία από αυτές.

Εντούτοις, αυτή την ώρα προτεραιότητα για Μαργκάσα είναι να βρεθεί η χρυσή φόρμουλα λύση της συνεργασίας με την Ομόνοια και ακολούθως να υποδείξει την ομάδα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top