ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η 21χρονη μίλησε για κακοποίηση και εκβιασμό από τον Τζιωνή

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Η 21χρονη μίλησε για κακοποίηση και εκβιασμό από τον Τζιωνή

Μετά την παραδοχή του Λοΐζου Τζιωνή για τη δολοφονία του άτυχου ζεύγους Χατζηγεωργίου στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο, νέα στοιχεία έρχονται στο φως καθημερινά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης» και των Σόφης Ορφανίδου και Μανώλη Καλατζή, η 21χρονη Σάρα Σιαμς, η οποία παραμένει υπό κράτηση και συζούσε με τον 33χρονο ύποπτο ενώ παραδέχθηκε εμπλοκή στο φονικό,

Στην κατάθεσή της διηγήθηκε ότι γνωρίστηκε με τον Τζιωνή στην Αγία Νάπα και έκαναν δεσμό, ωστόσο ο 33χρονος της, όπως η ίδια εξήγησε, άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά όταν άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών, όπως κοκαΐνη και άλλου είδους αμφεταμίνες.

Η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι άρχισε να γίνεται επιθετικός και να την κακοποιεί σεξουαλικά και ψυχολογικά, αλλά αυτή φοβόταν να διακόψει τη σχέση τους.

Μάλιστα, ο 33χρονος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είχε τρυπήσει και τα τέσσερα λάστιχα του οχήματός της για να μην μπορεί να μετακινείται.

Η Σάρα Σιαμς, παράλληλα, φέρεται να υποστηρίζει ότι πάσχει από σοβαρή πάθηση αλλά αυτό δεν εμπόδιζε τον Τζιωνή από το να την κακομεταχειρίζεται ακόμα και σε στιγμές που οι πόνοι ήταν αφόρητοι.

Σ’ ότι αφορά στο έγκλημα, η 21χρονη υποστηρίζει ότι ο Τζιωνής ζήτησε από τον ετεροθαλή αδερφό του να πάει μαζί του στο σπίτι των Χατζηγεωργίου, ωστόσο επειδή αυτός αρνήθηκε, πήγε με τον 22χρονο και οι άλλοι δύο περίμεναν το τηλεφώνημα για να πάνε να πάρουν τα κλοπιμαία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top