ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κομματικός δάχτυλος φρέναρε την αλλαγή αξιωματούχου στο «παλάτι»!

Κομματικός δάχτυλος φρέναρε την αλλαγή αξιωματούχου στο «παλάτι»!

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες, σήμερα θα σας πω μια διαφορετική ιστορία. Από το περασμένο Σάββατο μου την… σφύριξαν, αλλά τώρα που την διασταύρωσα, θα τη μοιραστώ μαζί σας.

Έμαθε που λέτε ο Αιχμηρός, ότι σε μεγάλη ομάδα της νήσου, ένας παλιός παράγοντας… παρακάλεσε τον πρόεδρο να τον στείλει στο «Παλάτι» της Έγκωμης.

Ο ηγέτης λειτούργησε πολύ διακριτικά, για να μην το μάθει ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, ότι εξετάζεται θέμα αντικατάστασης του.

Μίλησε και με το νέο «Βασιλιά» τον Γιώργο από το Παραλίμνι, ενώ το θέμα… έφτασε μέχρι και τον αρχηγό μεγάλου κόμματος. Ήταν κάθετος ο τελευταίος, ότι δεν πρέπει να αποκαθηλωθεί το δικό τους το παιδί.

Όταν ενημερώθηκε ο ισχυρός ανήρ της ομάδας, για τον «δάχτυλο» από τα ψηλά κομματικά δώματα, αποφάσισε να μην επιμείνει άλλο για το συγκεκριμένο ζήτημα…

Η αντίδραση του παλιού παράγοντα δεν μάθαμε ποια ήταν. Ίσως να περιμένει από τον πρόεδρο να τον αξιοποιήσει με κάποιο άλλο τρόπο. Φαίνεται ότι του αρέσει η φάση, να έχει λόγο στα δρώμενα του συλλόγου.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top