ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χτύπησαν την πόρτα του Άκη Έλληνα! Τι τους απάντησε…

Χτύπησαν την πόρτα του Άκη Έλληνα! Τι τους απάντησε…

Η ομάδα παλιών αθλητών και μελών που κινητοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες, για να συγκροτηθεί συνδυασμός ενόψει της εκλογικής συνέλευσης του σωματείου σε τρεις εβδομάδες, χτύπησαν και την πόρτα του Άκη Έλληνα. 

Τον ρώτησαν φυσικά αν τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στην προεδρία του σωματείου, μετά από αρκετά χρόνια. 

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα Themaspots, τους απάντησε ότι στην παρούσα φάση, δεν θέλει να εμπλακεί, χωρίς ωστόσο να τους αποκλείσει τη πιθανότητα σε κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στα δρώμενα της ΑΕΛ.  

Καταβάλλεται προσπάθεια, μέχρι την επόμενη συγκέντρωση της ομάδας πρωτοβουλίας εντός της άλλης εβδομάδας, να έχει ρυθμιστεί το θέμα του ανθρώπου που θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού που θα σχηματιστεί ενόψει της συνέλευσης. 

Οι παλιοί αθλητές, αποφεύγουν στην παρούσα φάση, να λένε πολλά δημοσίως, για να μην «καεί» η όλη πρωτοβουλία, αλλά και για να μην καλλιεργούν μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο της ΑΕΛ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top