ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τοποθέτηση του… MVP Σαρντινέρο και μήνυμα για τον τελικό! BINTEO

Τοποθέτηση του… MVP Σαρντινέρο και μήνυμα για τον τελικό! BINTEO

Οι δηλώσεις του… MVP Σαρντινέρο στην επίσημη σελίδα του Απόλλωνα.

Δείτε τι δήλωσε:

Ο Αντριάν Σαρδινέρο ήταν ο Stoiximan MVP της ομάδας μας στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ (3-0) στο Τσίρειο Στάδιο για την 9η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

Η ανάδειξη του Ισπανού μεσοεπιθετικού, έγινε μετά από ψηφοφορία η οποία διενεργήθηκε από τους αθλητικούς συντάκτες οι οποίοι επιμελούνται καθημερινά το ρεπορτάζ του Απόλλωνα.

Ο 27χρονος αφού ευχαρίστησε τη χορηγό εταιρία δήλωσε τα πιο κάτω στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο Youtube:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το τέρμα το οποίο πέτυχα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά πολύ περισσότερο είμαι ικανοποιημένος για τους τρεις βαθμούς τους οποίους πήραμε.

Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κυρίως μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Σκοράραμε νωρίς κι αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε τον αγώνα.

Στο παιχνίδι αποδώσαμε καλύτερα από την ΑΕΚ και πήραμε τους τρεις βαθμούς οι οποίοι μας διατηρούν στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο τελικός κυπέλλου είναι πολύ σημαντικός για μας και έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και να το κατακτήσουμε για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Είναι σημαντικό για το σύλλογο, για τον κόσμο και για εμάς τους ποδοσφαιριστές να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Οι οπαδοί μας είναι σημαντικοί και η μέχρι τώρα στήριξη τους ήταν σπουδαία. Για εμάς είναι ο δωδέκατος παίκτης. Είναι σημαντικό να έρθουν στο γήπεδο όπως και πέρσι και να μας στηρίξουν να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top