ΕΞΕΛΙΞΗ με την υπόθεση της γυναίκας του Λούις Κάρλος – Η απόφαση για τους δύο αστυνομικούς

ΕΞΕΛΙΞΗ με την υπόθεση της γυναίκας του Λούις Κάρλος – Η απόφαση για τους δύο αστυνομικούς

Την ποινική και πειθαρχική δίωξη των δυο μελών του αστυνομικού σώματος αποφάσισε την Τετάρτη (09/05) ο Αρχηγός Αστυνομίας σε ό,τι αφορά την υπόθεση της σύλληψης της γυναίκας του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κατωκοπιάς Λούις Κάρλος.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κατωκοπιάς Λούις Κάρλος, κατήγγειλε πως συνελήφθη από αστυνομικούς για εξακρίβωση στοιχείων, λίγο πριν παραλάβει το παιδί της από το σχολείο.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE