Νέα ανακοίνωση με… ενισχυμένη διοίκηση

Νέα ανακοίνωση με… ενισχυμένη διοίκηση

Νέα ανακοίνωση σήμερα από την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο της προσπάθειας να λειτουργήσει ενωτικά, αποφάσισε όπως αξιοποιήσει δύο εκ των ανεξάρτητων υποψηφίων στην πρόσφατη Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση και πρώην μέλη του ΔΣ, Χριστόδουλο Χριστοδούλου και Μαρίνο Στυλιανίδη.

Ο κ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου θα έχει ρόλο Σύμβουλου Επικοινωνίας και ο κ. Μαρίνος Στυλιανίδης θα είναι Υπεύθυνος Αθλητικών Εγκαταστάσεων στο «Ηλίας Πούλλος» και Πρόεδρος της Επιτροπής Πετόσφαιρας».

Διαβάστε επίσης:

Οι σημαντικές αποφάσεις που πάρθηκαν και οι… Συνελεύσεις

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE