ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετωπική σύγκρουση – Ο σοβαρά τραυματίας είχε κλέψει το όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετωπική σύγκρουση – Ο σοβαρά τραυματίας είχε κλέψει το όχημα

Σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε ο οδηγός του ενός αυτοκίνητου που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το πρωί της Πέμπτης (10/05) στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών στο ύψος του Βατί.

Δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Συνέπεια τούτου ήταν να τραυματιστούν τρία άτομα.

Νεότερη πληροφόρηση μας, αναφέρει πως ο 25χρονος οδηγός έχει τραυματιστεί στα ποδιά και φέρει σοβαρά κατάγματα, ενώ έχει και κοιλιακό άλγος. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο νεαρός είχε κλέψει το όχημα από γνωστό εργοστάσιο παρασκευής μακαρονιών.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε και η οδηγός του δεύτερου οχήματος. Όπως είχαμε αναφέρει και προηγουμένως, τα οχήματα συγκρουστήκαν μετωπικά με το ένα αυτοκίνητο να καταλήγει σε χαντάκι.

Μάλιστα, στον απεγκλωβισμό των οδηγών συνέδραμαν πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο της σύγκρουσης.  

Να σημειώσουμε πως πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι στο ατύχημα τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας δορυφορικών επικοινωνιών Hellas Sat στην Αθήνα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, όπου ξεναγήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Χριστόδουλο Πρωτοπαπά.

BEST OF TOTHEMAONLINE