ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πληρώθηκαν όλοι οι παίκτες – Το κανόνισε ο πρόεδρος

Πληρώθηκαν όλοι οι παίκτες – Το κανόνισε ο πρόεδρος

Όπως όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος, έτσι και η Δόξα αυτό το Σαββατοκυριάκο θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και ακολούθως ως επί το πλείστων οι ποδοσφαιριστές της θα φύγουν για διακοπές.

Φυσικά η είδηση δεν είναι ότι οι ποδοσφαιριστές της Προσφυγικής ομάδας θα φύγουν για διακοπές αλλά το γεγονός ότι δεν θα αποχωρήσουν από το νησί μας με άδεια χέρια, αφού το Δ.Σ. της ομάδας φρόντισε να τους πληρώσει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες την Πέμπτη (10/5) οι παίκτες της Δόξας κλήθηκαν να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας για να πάρουν τους μισθούς Απριλίου και Μαΐου.
Όλο αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ως μια ανταμοιβή από τον ισχυρό άνδρα της Δόξας για την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να πάρουν μερικές πολύτιμες ανάσες με γεμάτες τσέπες και στις 2 Ιουλίου να επιστρέψουν ξανά στο γήπεδο για να αρχίσουν την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top