Ελλάδα- Καθίζηση σε πάρκινγκ 'κατάπιε' αυτοκίνητα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελλάδα- Καθίζηση σε πάρκινγκ 'κατάπιε' αυτοκίνητα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άνοιξε η γη στην Καλλιθέα όταν υποχώρησαν τα θεμέλια της κάλυψης του ποταμού που περνούσε από το σημείο.

Τρία αυτοκίνητα "κατάπιε" η γη στο πάρκινγκ, δίπλα στον ηλεκτρικό του Ταύρου, όταν υποχώρησαν τα θεμέλια της κάλυψης του ποταμού ο οποίος διερχόταν από το σημείο.

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό, τα αυτοκίνητα έχουν πέσει μέσα σε μία τεράστια τρύπα.

Οι φωτογραφίες είναι από το ελληνικό site newsbeast.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE