ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμένο πέναλτι και τρομερές ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ στο Α΄ ημίχρονο του τελικού! – ΒΙΝΤΕΟ

Χαμένο πέναλτι και τρομερές ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ στο Α΄ ημίχρονο του τελικού! – ΒΙΝΤΕΟ

Η αστοχία του ΠΑΟΚ και οι σπουδαίες επεμβάσεις που πραγματοποίησε ο Βασίλης Μπάρκας διατήρησαν στο 0-0 το αποτέλεσμα στο πρώτο 45λεπτο του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα «κιτρινόμαυρα» καρέ για πρώτη φορά στο 8′ όταν μετά από σέντρα ο Πρίγιοβιτς έστειλε την μπάλα στον Μαουρίτσιο, με τον Βραζιλιάνο να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αστόχησε από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, ενώ στο 18′ ξανά ο Ολλανδός με καταγωγή από το Σουρινάμ δημιουργικός μέσος σούταρε άουτ μέσα από την μικρή περιοχή.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε την σπουδαιότερη ευκαιρία του στο 24′ όταν ο Μπίσεσβαρ ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μπακάκη, με τον Μπορμπαλάν να δείχνει την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Ο εκτελεστής της εσχάτης των ποινών Πρίγιοβιτς ωστόσο, νικήθηκε από τον εντυπωσιακό Μπάρκα, με το 0-0 να παραμένει ο οποίος στο 31′ μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα μακρινό σουτ του Πέλκα.

Τελευταία αξιόλογη φάση για τον ΠΑΟΚ στο 35′ όταν ο Κάμπος σε θέση τετ α τετ είδε τον διεθνή πορτιέρε της ΑΕΚ να αποκρούει σε κόρνερ την προσπάθειά του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top