ΛΑΡΝΑΚΑ: Πληρώνει όσα χρωστούσε στην Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πληρώνει όσα χρωστούσε στην Αστυνομία

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίστηκε, ανακόπηκε και ελέγχθηκε ένα πρόσωπο, εναντίον του όποιου, εκκρεμούσαν υποθέσεις δικαστηρίου για τροχαία και άλλα αδικήματα, καθώς επίσης και ανεξόφλητων ενταλμάτων.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη (16/5) στο Δικαστήριο για επανακαταχώρηση των υποθέσεων που εκκρεμούν εναντίον του.

Περαιτέρω επισημαίνεται, ότι κατά τη διάρκεια των παγκύπριων συντονισμένων επιχειρήσεων, έγινε έλεγχος σε δεκάδες οχήματα, πρόσωπα και υποστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.