ΛΑΡΝΑΚΑ: Πληρώνει όσα χρωστούσε στην Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πληρώνει όσα χρωστούσε στην Αστυνομία

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίστηκε, ανακόπηκε και ελέγχθηκε ένα πρόσωπο, εναντίον του όποιου, εκκρεμούσαν υποθέσεις δικαστηρίου για τροχαία και άλλα αδικήματα, καθώς επίσης και ανεξόφλητων ενταλμάτων.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη (16/5) στο Δικαστήριο για επανακαταχώρηση των υποθέσεων που εκκρεμούν εναντίον του.

Περαιτέρω επισημαίνεται, ότι κατά τη διάρκεια των παγκύπριων συντονισμένων επιχειρήσεων, έγινε έλεγχος σε δεκάδες οχήματα, πρόσωπα και υποστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον Υπουργικού έξι ν/σ για φορολογική μεταρρύθμιση - «Ενισχύουμε τη μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας»

Ενώπιον Υπουργικού έξι ν/σ για φορολογική μεταρρύθμιση - «Ενισχύουμε τη μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας»

Την ελπίδα η Βουλή των Αντιπροσώπων να εγκρίνει την πρόταση της Κυβέρνησης για τη φορολογική μεταρρύθμιση, για την οποία σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο εγκρίνει σχετικό νομοσχέδιο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE