Σοκαριστική δήλωση παλαίμαχου παίκτη των «αιωνίων: «Πέθανα τέσσερις φορές και επέστρεψα»

Σοκαριστική δήλωση παλαίμαχου παίκτη των «αιωνίων: «Πέθανα τέσσερις φορές και επέστρεψα»

Μιλώντας σε ομογενειακό μέσο της Αυστραλίας, ο Κρις Καλαντζής αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά στον θάνατο!

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Καλαντζής ταξίδεψε στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα 50 χρόνια του.

«Είδα το φως αρκετές φορές. Δεν πόνεσα καθόλου, ήταν πολύ γαλήνιο. Απλά είδα ένα λαμπερό φως να ανάβει και να σβήνει» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ελληνοαυστραλός ποδοσφαιριστής βρισκόταν στη Μύκονο και χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Ρόδο για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Μάλιστα, ένας φαρμακοποιός που τον θυμόταν από την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα, αφού ενημερώθηκε για τα συμπτώματα του, του συνέστησε να τον εξετάσει καρδιολόγος.

«Είχα δύο μπλοκαρίσματα στις αρτηρίες μου όταν προσπάθησαν να τοποθετήσουν οι γιατροί στεφανιαίο stent. Πέθανα τέσσερις φορές. Στο χειρουργικό τραπέζι ένιωθα να σβήνω και να επανέρχομαι. Ο χειρουργός έβριζε και μάλωνε με τη νοσοκόμα επειδή δεν μπορούσε να βρει το κατάλληλο stent. Έβαζαν τα ηλεκτρόδια και προσπαθούσαν να με κρατήσουν στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE