ThemaPoll: Πώς βλέπουν οι πολίτες την «Άμεση Δημοκρατία» του Φειδία Παναγιώτου – Πρέπει να «τρέμουν» τα μεγάλα κόμματα;
Σημαντική ανταπόκριση ανάμεσα στους πολίτες βρίσκει το νέο κόμμα του Φειδία Παναγιώτου σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ThemaPoll.
Πρόκειται για ένα πρότζεκτ στο οποίο η εταιρεία που θα το αναλάβει, θα καλύψει όλο το πλάνο για το VAR για τα επόμενα 5 χρόνια, με ένα κόστος της τάξεως των 10.500.000 ευρώ.
Μετά την Τετάρτη οπότε και θα ολοκληρωθούν οι σχετικές διαβουλεύσεις και επαφές, θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της προκήρυξης του διαγωνισμού.
Μετά από 1,5 μήνα από την προκήρυξη, η εταιρεία που θα πάρει το έργο, θα βάλει σε πράξη το πλάνο υλοποίησης του VAR.
Το κόστος για το VAR έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μετά από συμφωνία με το Υπουργείο Οικονομικών. Για κάθε παιχνίδι θα απαιτούνται οκτώ κάμερες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις