ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βάζουν μεγάλο στοίχημα Κίρζης και Σωφρόνης…

Βάζουν μεγάλο στοίχημα Κίρζης και Σωφρόνης…

Δεν προκάλεσε έκπληξη η αφιέρωση του Αυγουστή στον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν. Προέβη στη συγκεκριμένη τοποθέτηση, γνωρίζοντας ότι αν έχανε άλλος προπονητής δυο τρόπαια σε μερικές μέρες, θα ήταν ήδη στο ταμείο ανεργίας.

Όπως και να το κάνουμε, η αντιμετώπιση που τυγχάνει από τον πρόεδρο και τους διοικούντες ο 41χρονος κόουτς, είναι εντελώς διαφορετική, από οποιοδήποτε άλλο συνάδελφο του.

Νίκος Κίρζης και Σωφρόνης Αυγουστή, βάζουν ένα μεγάλο… στοίχημα ενόψει της νέας περιόδου. Να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, για να παραμείνει η ομάδα στα επίπεδα που κινήθηκε την περασμένη σεζόν. Με τον σχεδιασμό που θα κάνουν, να πείσουν τον κόσμο από την αρχή, ότι η ομάδα θα διεκδικήσει ξανά με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Καλούνται να πείσουν περισσότερο, εκείνη τη μερίδα οπαδών, που απογοητεύθηκαν παραπάνω από τους υπόλοιπους, γράφοντας στους «τοίχους» των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, ότι δεν έχουν… όρεξη και διάθεση να παραμείνουν κοντά στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Από τη μια τους καταλαβαίνουμε, επειδή αυτή είναι η ψυχοσύνθεση αρκετών ποδοσφαιρόφιλων στην Κύπρο (όχι μόνο Απολλωνιστών), όμως από την άλλη πρέπει σιγά-σιγά να «τιθασεύσουν» τα αρνητικά τους συναισθήματα.

Μόνο αν δημιουργήσουν ξανά θετική αύρα και στηρίξουν δυναμικά (μαζί με τους υπόλοιπους) την ομάδα, θα έχει πιθανότητες να υλοποιήσει το μεγάλο στόχο που έχασε στις λεπτομέρειες στην φετινή σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top