ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε απευθείας δίκη ο Μούζος και οι υπόλοιποι - Οι κατηγορίες

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε απευθείας δίκη ο Μούζος και οι υπόλοιποι - Οι κατηγορίες

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού σε απευθείας δίκη παραπέμπονται οι τρεις κατηγορούμενοι για την απόπειρα φόνου κατά δύο αστυνομικών.

Η απόπειρα φόνου έγινε τα ξημερώματα της 5ης Μαΐου στον Ύψωνα και κατηγορούμενοι πλέον είναι ο 38χρονος Ηλίας Μούζος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, ο 35χρονος Βούλγαρος Yanko Ivanov και ο Ευθύβουλος Γεώργη (Βουλλής).

Ύποπτη ήταν και η 34χρονη Σλοβάκα, η οποία φαίνεται να ενοικίασε το όχημα που κατείχαν οι δράστες την ώρα της επίθεσης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, στο οποίο προσήχθησαν το πρωί της Τετάρτης (23/5) όρισε την απευθείας δίκη για τις 10 Ιουλίου.

Στον Μούζο αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες και για άλλες δύο υποθέσεις που εμπλέκεται. Πρόκειται για την απαγωγή 28χρονου και τη ρίψη πυροβολισμών εναντίον της οικίας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE