Επίθεση σε Μπουτάρη: Ένοχοι αλλά 'ελεύθεροι' οι κατηγορούμενοι

Επίθεση σε Μπουτάρη: Ένοχοι αλλά 'ελεύθεροι' οι κατηγορούμενοι

Ένοχοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι τρεις κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Το Δικαστήριο ανακοίνωσε, το απόγευμα της Τετάρτης (23/5), ποινή φυλάκισης 14 μηνών στον έναν από τους δύο εικοσάχρονους και στον τριανταεξάχρονο ομογενή και για τον δεύτερο εικοσάχρονο αποφάσισε ποινή φυλάκισης 21 μηνών. Για τους δύο εικοσάχρονους η ποινή είναι με αναστολή.

Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, κατά την αναγγελία της απόφασης, δέχθηκε ότι επρόκειτο "περί οργανωμένης επίθεσης σε βάρος του Δημάρχου", θέση την οποία διατύπωσε η εισαγγελέας της έδρας κατά την εισήγησή της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.