ΛΑΡΝΑΚΑ: Βαριά ποινή σε 28χρονο για υπόθεση ναρκωτικών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βαριά ποινή σε 28χρονο για υπόθεση ναρκωτικών

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε την Πέμπτη (24/5) στη Λάρνακα, καταδίκασε 28χρονο σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά ναρκωτικά.

Πρόκειται για υπόθεση με ποσότητα 2 κιλών και τριακοσίων γραμμαρίων κάνναβης που εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας στην κατοχή 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, είχαν ανακόψει για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στο Ζύγι.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 28χρονου δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 2 κιλά και 300 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, με αποτέλεσμα ο 28χρονος να συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.