ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο με κάκωση στο κεφάλι 16χρονος -Συμπλοκή σε σχολείο

ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο με κάκωση στο κεφάλι 16χρονος -Συμπλοκή σε σχολείο

Συμπλοκή μεταξύ μαθητών και εξωσχολικών σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/05) σε Γυμνάσιο της Πάφου με αποτέλεσμα των τραυματισμό δυο μαθητών του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Στο νοσοκομείο Πάφου με κάκωση κεφαλής νοσηλεύεται από την Πέμπτη (24/05), 16χρονος μαθητής ο οποίος τραυματίστηκε μετά από συμπλοκή μαθητών της Τεχνικής Σχολής οι οποίοι μετέβησαν στο Γυμνάσιο Αγίου Θεοδώρου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, εξωσχολικοί μαθητές μετέβησαν στο Γυμνάσιο όπου και ενεπλάκησαν σε καβγά στην αυλή του σχολείο με μαθητές. Από την συμπλοκή, τραυματίστηκαν δυο μαθητές. Ένας ελαφρά στο χέρι ενώ ο δεύτερος φέρει κάκωση κεφαλής και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Οι πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι η Αστυνομία την Παρασκευή (25/05) εντόπισε εναν μαθητή ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο επεισόδιο. Ο μαθητής κλήθηκε στο ΤΑΕ Πάφου για να δώσει κατάθεση και τους δικούς του ισχυρισμού για το περιστατικό.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στην κατάθεση του ο εν λόγω μαθητής ανέφερε πως μετέβησαν με άλλα πρόσωπα στο Γυμνάσιο για να δουν φίλους τους. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως αυτοί δέχθηκαν επίθεση από τους μαθητές του Γυμνασίου.

Αν και αρχικά έγινε λόγος πως οι μαθητές κρατούσαν μαχαίρι, οι πληροφορίες μας από την Αστυνομία αναφέρουν κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί βάσει των καταθέσεων που λήφθηκαν και από τις δυο πλευρές των μαθητών.

Το περιστατικό διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου έτσι ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top