Μιλάνε για συνάντηση και εξελίξεις από βδομάδας για να έρθει στην Κυπριακή ομάδα ο φορ

Μιλάνε για συνάντηση και εξελίξεις από βδομάδας για να έρθει στην Κυπριακή ομάδα ο φορ

Δημοσίευμα στην Ιταλία κάνει λόγο πως ο ποδοσφαιριστής ομάδας της δ΄κατηγορίας της χώρας, ο Φάμπιο Λόνγκο, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που μαζέψαμε, το ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Σεριγκνόλα (Cerignola), Φάμπιο Λόνγκο (Fabio Longo). Ο κυπριακός σύλλογος παίζει στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας. Προσέλκυσε την προσοχή του ΑΠΟΕΛ λόγω των αριθμών του, 80 γκολ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και θα ακολουθήσουν εξελίξεις».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE