ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επισημοποιήθηκε η πρόσληψη Χιμένεθ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Επισημοποιήθηκε η πρόσληψη Χιμένεθ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Προπονητής της Λας Πάλμας με κάθε επισημότητα είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, που ανακοινώθηκε από τον σύλλογο των Κανάριων Νήσων.

Εποχή Μανόλο Χιμένεθ στην Λας Πάλμας με τον Ισπανό τεχνικό να είναι ο «εκλεκτός» της ομάδας για τον αντικαταστάτη του Πάκο Χέμεθ. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ αποχώρησε την χθεσινή (25/5) ημέρα από τους «κιτρινόμαυρους», δεν άργησε ωστόσο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τον σύλλογο των Κανάριων Νήσων να ανακοινώνει την πρόσληψή του.

Στην Λας Πάλμας ο Χιμένεθ θα συναντήσει τον Σέρχιο Αραούχο καθώς και τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή της Ένωσης Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και στόχος της ομάδας είναι η άμεση επάνοδος στην La Liga, καθώς η νέα αγωνιστική περίοδος θα την βρει στην δεύτερη ισπανική επαγγελματική κατηγορία, την Segunda Division.

Το συμβόλαιο του 54χρονου τεχνικού είναι μονοετές ενώ σε περίπτωση που επιτευχθεί η άνοδος υπάρχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο η οποία και μπορεί να ενεργοποιηθεί. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (28/5), με άμεσους συνεργάτες τους Χεσούς Καλδερόν και Ντάνιελ Παστόρ.

Η ανακοίνωση πρόσληψης:

Επίσημο: Στην Λας Πάλμας ο Χιμένεθ (pic)

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top