Εξαιρετικές εμφανίσεις με το «τριφύλλι» στο στήθος και μίλησε για τη βράβευση του – Όλα όσα είπε

Εξαιρετικές εμφανίσεις με το «τριφύλλι» στο στήθος και μίλησε για τη βράβευση του – Όλα όσα είπε

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα φούτσαλ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, αναδείχθηκε ο Μανώλης Μανώλη.

Ο έμπειρος διεθνής ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με το «τριφύλλι» στο στήθος, πετυχαίνοντας 27 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο, ενώ κατέλαβε την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Επίσης συνδύασε αυτή την πολύ καλή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο και με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Μανώλης Μανώλη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, για την βράβευση του:

«Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός πως έχω αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος. Δυστυχώς δεν ήταν μια ιδανική χρονιά για την ομάδα, καθώς παρόλο που κατακτήσαμε το κύπελλο, χάσαμε το πρωτάθλημα. Αισιοδοξούμε σε μία καλύτερη χρονιά τη νέα σεζόν. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς την βοήθειά τους δεν θα τα κατάφερνα, αλλά και στην οικογένειά μου που με στηρίζει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE