«Μυρίστηκαν» χρήμα!

«Μυρίστηκαν» χρήμα!

Η υπόθεση με το… υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Ομόνοιας για την πανάκριβη περίπτωση του Ουάρντα, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι κάποιοι μετά τις νέες διοικητικές εξελίξεις στο «τριφύλλι», «μυρίστηκαν» χρήμα και θεωρούν ότι θα τα σκορπάει δεξιά και αριστερά, όπως νομίζουν ότι κάνει ο ΑΠΟΕΛ, που έχει παίξει το όνομα του σε… άπειρα μεταγραφικά σενάρια τα τελευταία χρόνια.

Οπόταν, δεν αποκλείεται να δουμε και άλλα παρόμοια δημοσιεύματα από το εξωτερικό, για παίκτες όπως ο Ουάρντα, που κοστίζουν… μια περιουσία για τα κυπριακά δεδομένα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE