Η νέα άφιξη στην Κύπρο του Σταύρου Παπασταύρου και… βγαίνει η διοίκηση της εταιρείας

Η νέα άφιξη στην Κύπρο του Σταύρου Παπασταύρου και… βγαίνει η διοίκηση της εταιρείας

Αρχές της επόμενης βδομάδας, τις πρώτες μέρες του μηνός Ιουνίου, αναμένεται να βρεθεί στην Κύπρο ο επενδυτής, Σταύρος Παπασταύρου.

Από τη στιγμή που όλα παίρνουν τον δρόμο τους μέσα από τις συνελεύσεις της Ομόνοιας, τότε θα έρθει και ο επενδυτής, Σταύρος Παπασταύρου, για να τρέξουν τα θέματα προγραμματισμού σε όλα τα μέτωπα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Φυσικά, η άφιξη του Παπασταύρου θα έχει να κάνει και με τη στελέχωση της διοίκησης της ποδοσφαιρικής εταιρείας.  Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας θα είναι ο Μάριος Καμπανελλάς.  Σε ότι αφορά το συμβούλιο της εταιρείας αυτό θα είναι 9μελές, με τρία άτομα να είναι από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου.  Τα άλλα έξι θα υποδείξει ο Σταύρος Παπασταύρου.  

Οι πληροφορίες φέρουν Νικόλα Γεωργιάδη, Μίνω Χαραλάμπους και Νίκο Χαραλαμπίδη να είναι στο διοικητικό σχήμα της εταιρείας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.