Το καυτό κόκκινο μπικίνι και τα τατουάζ της αδελφής της Άντρεας Κυριάκου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το καυτό κόκκινο μπικίνι και τα τατουάζ της αδελφής της Άντρεας Κυριάκου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αδελφή της Άντρεας Κυριάκου ποζάρει με καυτό κόκκινο μπικίνι... και αποδεικνύει την ισχύ της λαϊκής ρήσης "Σόι πάει το βασίλειο". 

Η Μαλβίνα Κυριάκου είναι η μικρή αδελφή της Άντρεας Κυριάκου, η οποία μοιάζει πάρα πολύ με την σύζυγό του Γιώργου Μερκή. Με μαύρα μακριά μαλλιά, έντονα χαρακτηριστικά προσώπου και καλλιγραμμο σώμα. 

Η Μαλβίνα το τριήμερο βρέθηκε στην Αθήνα, όπου πέρασε όμορφες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης με την παρέα της, αλλά και την αδελφή της.

Σχετικό άρθρο: Τα νυχτοπερπατήματα της Άντρεας και του Μερκή στην Αθήνα - Με παρέα στον Βέρτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Τρίτη, 29/5 έκανε την πρώτη της ανάρτησή στο instagram με μαγιό. Φορώντας ένα καυτό κόκκινο μπικίνι μας έδειξε τις ωραίες της αναλογίες, αλλά και τα τατουάζ της σε επίμαχα σημεία του σώματός της. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE