ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκλεισε την πόρτα στην ομάδα ο Αρούς – Τι του είπε ο Λέβι και…

Έκλεισε την πόρτα στην ομάδα ο Αρούς – Τι του είπε ο Λέβι και…

Σε τηλεοπτικό κανάλι στο Ισραήλ βρέθηκε και μίλησε ο τερματοφύλακας, Αριέλ Αρούς.

Η συνέντευξη του φιλοξενείται στην ιστοσελίδα sport5.co.il…

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

-«Ήταν μια διασκεδαστική και πετυχημένη σεζόν. Στην αρχή δεν πίστευα πως θα ήταν καλή η χρονιά αλλά ο Ρόνι Λέβι έχτισε μια εξαιρετική ομάδα. Είχαμε 15 νέους παίκτες, όχι και μικρό πρόβλημα για μια νέα ομάδα. Ψηφίστηκα κορυφαίος τερματοφύλακας της χρονιάς και προσωπικά είχα μια πολύ πετυχημένη χρονιά με 16 clean sheets και αυτό ήταν όλο: τώρα πάμε για την επόμενη στάση».

-«Θέλω να κάνω βήμα μπρος. Να παίξω σε καλύτερο πρωτάθλημα. Έχω και ισπανικό διαβατήριο και έτσι αν είναι εφικτό, αυτός είναι ο στόχος μου. Ο μάνατζερ μου, Ρόνεν, δουλεύει σκληρά για να βρούμε ομάδα στο εξωτερικό, ελπίζω να βρει κάτι. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ίσως ψάχνει και στο Ισραήλ. Η δική μου θέληση είναι να παίξω έξω, αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Έπαιξα πολύ καλά εκεί και θέλω να συνεχίσω έτσι όσο πιο πολύ μπορώ γιατί αρχίζει να παίζει και η ηλικία το ρόλο της».

Σε ότι αφορά στη σχέση του με το Ρόνι Λέβι είπε «Με το Ρόνι ήταν η τέταρτη φορά που συνεργαζόμαστε και του οφείλω πολλά, σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο γιατί είναι εξαιρετικός προπονητής. Μιλήσαμε και μου είπε ‘Αριέλ η καριέρα σου είναι μπροστά σου και δε θα σε σταματήσω. Αν θες να πας σε άλλη ομάδα θα σε βοηθήσω’.

Για την Μπεϊτάρ «Δεν πρόκειται να ξανά πάω εκεί. Μου έστειλαν μηνύματα οι οπαδοί αλλά το ξεκαθάρισα πως δεν θα συμβεί κάτι.»

Η σύγκριση με την Κύπρο «Η Κύπρος τελειώνεις την προπόνηση πηγαίνεις ήσυχα όπου θέλεις. Πας στην θάλασσα και είσαι ήρεμος. Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις και κάτι που θα σε τρελάνει. Έχουμε να κάνουμε μόνο με το ποδόσφαιρο, το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Υπήρξε περίπτωση που δεν έλαβα έγκαιρα τον μισθό αλλά δεν με ενδιέφερε και τόσο πολύ»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Είκοσι νέοι Δήμοι, πέντε Επαρχιακοί Οργανισμοί Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ), τριάντα Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων συνθέτουν τη νέα εικόνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο, που θα πάρει σάρκα και οστά μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, που σηματοδοτούν μια νέα αρχή όσον αφορά στους δήμους και στις κοινότητες της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top