ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτες καταγγελίες και «μπηχτές» από Χρίστο Γλυκή στη Γενική Συνέλευση της Πάφου!

Απίστευτες καταγγελίες και «μπηχτές» από Χρίστο Γλυκή στη Γενική Συνέλευση της Πάφου!

Διαβάστε όλα όσα είπε στην ομιλία του ο Χρίστος Γλυκής, στην αποψινή (31/05) Γενική Συνέλευση της Πάφος FC.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας πέρασε από πολλά και έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης. Μετέφερε στο DNA της τις διαλύσεις έξι ομάδων και την περιφρόνηση που την αντίκριζαν οι ηγέτες και παράγοντες του κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΑΠΟΠ, Ευαγόρας, Ατρόμητος Γεροσκήσκου, ΑΕΚ Κουκλιών και Πέγεια διαλύθηκαν κάτω από το οικομικό βάρος και την αδυναμία στήριξης τους από τους ντόπιους επιχειρηματικούς παράγοντες.

Προσωπικά σαν Χρίστος Γλυκής κατά την προηγούμενη μου προεδρία στην Πάφο, παρά την θέληση και την αγάπη που επέδειξα για αυτήν την ομάδα, αδίκως διαπομπεύθηκα, κατηγορήθηκα, πολεμήθηκα από κάποιους που πότε δεν αγάπησαν τα ιστορικά σωματεία της επαρχίας.

Η ευκαιρία που μου δόθηκε όταν γνώρισα τον κ. Λομάκιν την άδραξα αμέσως και ήταν η ευκαιρία που έψαχνα για την επιστροφή μου στο σωματείο μας.

Ως δέλεαρ για να τους πείσω ήταν οι εγκαταστάσεις της ομάδας και το παρθένο της επαρχίας σε ποδοσφαιρικές επιτυχίες.

Τελικά επετεύχθη η συμφωνία, εδώ θα εκθειαστεί για ακόμη μια φορά η συνεισφορά και η θετική συμβολή της διοίκησης Κάιζερ.

Απέφυγα να επιτεθώ σε όσους με κατηγόρησαν, με χλέυασαν και με υπέσκαψαν. Κατάπια στωικά όσα μου έσερναν κακόβουλα και υστερόβουλα κάποιοι και προσπάθησα να σώσω την κατάσταση με λεπτούς χειρισμούς.

Φτάσαμε να παραμιλά όλη η αθλητική Κύπρος για την δεύτερη στην βαθμολογία Πάφο και την κρατήσαμε εκεί για πολύ καιρό.

Μετά ήρθαν τα πάνω κάτω γιατί κάποιοι έβαζαν συνέχεια παράσιτα και σφήνες στους ιδιοκτήτες, χρησιμοποιώντας μυθοπλασίες και ασαφής γεγονότα της προηγούμενης θητείας, καθαρά για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους, λες και οι ιδιοκτήτες για αυτούς είναι η κότα με τα χρυσά αυγά.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι εκείνοι που μας έχουν φέρει στην κατάντια της υποτέλειας.
Μέχρι και την 30/10/2017 περίοδος κατα την οποία βρισκόμουνα στο πηδάλιο της διοίκησης της ομάδας, η Πάφος μετρούσε 12 αγώνες, 21 πόντους, 2η στον πίνακα πίσω από την Ανόρθωση με 3 βαθμούς.

Από την 1η Νοεμβρίου ενημερώθηκα για την αναδιοργάνωση λειτουργίας της ομάδας μεσούσης της αγωνιστικής σεζόν, πράγμα το οποίο επέφερε τις δυσκολίες που ακολούθησαν.

Εξακολούθησαν να παραμένω επίσημα το κατά νόμο υπεύθυνο πρόσωπο το οποίο υπέγραφε όλες τις πράξεις της εταιρείας. Εξακολούθησα να συμβουλεύω και να δίνω συστάσεις για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Η εμπλοκή μου τις περισσότερες φορές παρερμηνεύτηκε και εκλήφθηκε ως παρέμβαση. Η μη πλήρη επίγνωση και υπευθυνότητα εκτέλεση των καθηκόντων μου σαν πρόεδρος του σωματείου αποτέλεσε το αποκορύφωμα της διαφωνίας και την πλήρη ρήξη της σχέσης μου με την εταιρεία.

Γνωρίζω το ποδόσφαιρο της Κύπρου καλά. Ξέρω τι θέλει η ομάδα και πως μπορεί να μεγαλουργήσει ομάδα. Είναι απλό: Η ομάδα δεν είναι μόνο χρήματα. Είναι ψυχή είναι όραμα.

Έχω ετοιμάσει ένα πλάνο συνεργασίας. Καλώ τους φίλους ιδιοκτήτες και τους προτάσσω χείρα φιλίας όπως πορευθούμε μαζί για την εκπλήρωση των στόχων μας που θέσαμε από την αρχή.

Σαν πρόεδρος και ηγούμενος αυτής της Γενικής Συνέλευσης θα ζητήσω από εσάς τα μέλη την διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας που θα αφορά το αν θα πορευθούμε προς νέα έκτακτη καταστατική συνέλευση ή όχι.

Εαν η ψήφος σας είναι ναι τότε θα οριστεί στις 15.6.18 βάση καταστατικού. Η ψηφοφορία θα γίνουν μετά την παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων και την ανάλυση της συμφωνίας μεταξύ της Pafos fc 2014 και Pafos LTD».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top