ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Βόλο: Πέθανε στο γαμήλιο γλέντι της κόρης του

Τραγωδία στον Βόλο: Πέθανε στο γαμήλιο γλέντι της κόρης του

Συγκλονίζει στον Βόλο ο άδικος θάνατος ενός 66χρονου άντρα, ο οποίος «προδόθηκε» από την καρδιά του στο γαμήλιο γλέντι της κόρης του! 

Πιο συγκεκριμένα, ο 66χρονος επιχειρηματίας Nίκος Μπρόζος, άφησε την τελευταία του πνοή, το μεσημέρι της Κυριακής 3/6, την ημέρα που επιλέχθηκε ώστε να δοθούν οι ευχές στο νεόνυμφο ζευγάρι που είχε παντρευτεί και είχε κλειστεί γι΄αυτόν τον σκοπό, κέντρο διασκέδασης της περιοχής. 

Ο άτυχος πατέρας της νύφης, που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων, μετά τον πρώτο χορό, ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στον νοσοκομείο Βόλου, όπου εκεί απλώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top