ΘΕΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Τι έγινε με το συμβόλαιο Κατσαντώνη – «Αν υπέγραψε αλλού…»

ΘΕΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Τι έγινε με το συμβόλαιο Κατσαντώνη – «Αν υπέγραψε αλλού…»

Αναστάτωση προκάλεσε στην Ομόνοια και στον κόσμο της, η είδηση ότι ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός, Ανδρέας Κατσαντώνης, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Η ιστοσελίδα μας ThemaSports.com, επικοινώνησε με παράγοντα της Ομόνοιας, για να μας μεταφέρει την επίσημη θέση του «τριφυλλιού» για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως μας αναφέρε χαρακτηριστικά, είναι έτοιμοι αν χρειαστεί, να κινηθούν νομικά για να προασπίσουν τα συμφέροντα τους και πρόσθεσε ότι:

«Με βάση τους κανονισμούς, η Ομόνοια έπρεπε εντός τριών μηνών από τη συμπλήρωση του 18ου έτους του ποδοσφαιριστή, να του καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο, αλλιώς θα έμενε ελεύθερος.

Η διοίκηση κατέθεσε κανονικά την πρόταση της και μάλιστα παραδόθηκε δια χειρός στον ποδοσφαιριστή, αλλά και στον εκπρόσωπο του.

Ως εκ τούτου, ο Κατσαντώνης δεν μπορεί να αρνηθεί το συγκεκριμένο συμβόλαιο εφόσον είχε κατατεθεί εντός χρονικού πλαισίου και ως εκ τούτου, θα κινήσουμε τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, εάν υπέγραψε σε άλλη ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE