ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποφασίζει (και) για Μαργκάσα ο Παπασταύρου, έρχεται και… «πατάνε γκάζι»!

Αποφασίζει (και) για Μαργκάσα ο Παπασταύρου, έρχεται και… «πατάνε γκάζι»!

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active, ο πρόεδρος της Ομόνοιας Λώρης Κυριάκου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα Μαργκάσα.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είναι ένα θέμα το οποίο θα συζητήσουμε με τον κ. Παπασταύρου. Έχει συμβόλαιο ο Μαργκάσα και είναι ένα θέμα που θέλει διαχείριση».

Λέτε να υπάρξει ανατροπή σκηνικού στη συγκεκριμένη υπόθεση;

Ίδωμεν…

Έρχεται την Τετάρτη και… «πατάνε γκάζι»

Στο μεταξύ, ο Ιδιοκτήτης της Εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, αναμένεται την Τετάρτη (06/06) στην Κύπρο, για να μιλήσει με τα άτομα του διοικητικού συμβουλίου και τους στενούς του συνεργάτες, αλλά και με τον Τεχνικό Διευθυντή, Άνχελ Γκόμεθ, προκειμένου να αποφασίσουν οριστικά για το θέμα του προπονητή, ενώ θα συζητήσουν και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Σημειώνουμε ότι τις αποφάσεις για τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν, θα τις πάρουν ο Τεχνικός Διευθυντής μαζί με το νέο προπονητή και θεωρείται δεδομένο ότι θα… πάρουν «σκούπα», για να «χτίσουν» μία νέα ομάδα τη σεζόν 2018-2019, που θα θυμίζει Ομόνοια και στο γήπεδο και όχι μόνο στις φανέλες.

Αναφορικά με το κεφάλαιο των νεαρών Κύπριων παικτών, ο Γκόμεθ θέλει να κρατήσει τους ταλαντούχους νεαρούς «τριφυλλοφόρους» και ήδη έχει γίνει μία πρώτη συνάντηση της διοίκησης με Χριστοδούλου και Φιλιώτη, ενώ ο Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής θέλει να κρατήσει και τον Χριστοδούλου στο «Ηλίας Πούλλος».

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top