Το μαρκάρισμα του Ράμος στον Σαλάχ έγινε θέμα στις εξετάσεις – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μαρκάρισμα του Ράμος στον Σαλάχ έγινε θέμα στις εξετάσεις – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θέμα στις εξετάσεις της νομικής σχολής πανεπιστημίου της Δαμασκού για το μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος στον Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόκειται, μάλλον, για τη φάση της χρονιάς καθώς εξακολουθεί να απασχολεί ποδοσφαιρόφιλους και μη σε όλο τον κόσμο. 

«Ο Σέρχιο Ράμος τραυμάτισε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Τσάμπιονς. Φυσικά, η πράξη του Ράμος δεν μπορεί να θεωρηθεί ως παράπτωμα ποινικού δικαίου, λόγω τεσσάρων συνθηκών που δικαιολογούν τέτοιου είδους βίαια περιστατικά στο ποδόσφαιρο. Να τα αναλύσετε» ήταν το θέμα που επέλεξαν οι καθηγητές για να τεστάρουν τις γνώσεις των φοιτητών τους. 

Αντι-sos, ξεκάθαρα! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE