Σκότωσε το σύζυγό της, επειδή χτύπησε τη γάτα τους

Σκότωσε το σύζυγό της, επειδή χτύπησε τη γάτα τους

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί σε τοπικό αστυνομικό τμήμα του Ντάλας στις ΗΠΑ, όταν κατάλαβαν ότι ο λόγος μιας δολοφονίας ήταν η γάτα της οικογένειας!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η 47χρονη Μέρι Χάρισον πυροβόλησε και σκότωσε τον 49χρονο σύζυγό της Ντέξτερ Χάρισον επειδή χτύπησε τη γάτα της.

Η γυναίκα είχε θεαθεί τις προηγούμενες μέρες να ψάχνει τη γάτα της στη γειτονιά και τελικά μετά από αρκετή αναζήτηση, η γάτα που είχε φύγει, επέστρεψε.

Λίγο αργότερα, κλήθηκε η αστυνομία στη γειτονιά, μετά από πυροβολισμούς. Τελικά εντοπίστηκε νεκρός ο 49χρονος και η Μέρι Χάρισον ομολόγησε ότι τον σκότωσε γιατί κακοποιούσε τη γάτα τους.

Η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία του φόνου και ζητήθηκε εγγύηση 100.000 δολάρια.

Σύμφωνα με τους γείτονες, το ζευγάρι είχε σχετικά πρόσφατα μετακομίσει στη γειτονιά και οι γείτονες δεν τους γνώριζαν.

«Νομίζω ότι είναι τρελό και απίστευτο να πεθάνει ένας άνθρωπος για τη γάτα. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι αγαπούν τα ζώα τους αλλά όχι κι έτσι!» είπε ο Καρλ Φίλιπς, γείτονας του ζεύγους, το οποίο μάλιστα έχει και δυο έφηβους γιους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE