Ανησυχία στην Αργεντινή, χτύπησε ο παικταράς και…τώρα τρέχουν!

Ανησυχία στην Αργεντινή, χτύπησε ο παικταράς και…τώρα τρέχουν!

Δυσάρεστα νέα φθάνουν από το πρωί της Παρασκευής (8/6) στ’ αυτιά του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Αργεντινής, Χόρχε Σαμπαόλι.

Σαν να μην έφθανε η ρήξη χιαστού που υπέστη στο δεξί του γόνατο ο Μανουέλ Λανσίνι (χάνει οριστικά το Παγκόσμιο Κύπελλο), ο Έβερ Μπανέγα ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και διεύρυνε τον προβληματισμό στην “αλμπισελέστε”.

Ο 29χρονος μέσος της Σεβίλλης έχασε το υπόλοιπο κομμάτι της προπόνησης και θα παραμείνει κάποιες ημέρες στα… πιτς. Το σίγουρο είναι ότι όταν επιστρέψει δεν θα βρίσκεται στο 100%. Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να επηρεάσει την επιλογή του “Δον Σάμπα” για τον αντικαταστάτη του Λανσίνι.

Η εθνική Αργεντινής βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας μαζί με Ισλανδία (16/6 στη Μόσχα), Κροατία (21/6 στη Νοβγκόροντ) και Νιγηρία (26/6 στην Αγία Πετρούπολη).

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Λήξαν« το περιστατικό με ύποπτο αντικείμενο στον ουρανό της Κύπρου – Συνεδριάζει το ΣΕΑ

LIVE: «Λήξαν« το περιστατικό με ύποπτο αντικείμενο στον ουρανό της Κύπρου – Συνεδριάζει το ΣΕΑ

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE