ΔΗΚΟ-ΕΚΛΟΓΕΣ: Έκλεισαν οι κάλπες – Εν αναμονή των αποτελεσμάτων

ΔΗΚΟ-ΕΚΛΟΓΕΣ: Έκλεισαν οι κάλπες – Εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Έκλεισαν κανονικά οι κάλπες στα πέντε εκλογικά κέντρα που στήθηκαν για λογαριασμό του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο κόσμος του ΔΗΚΟ θα μάθει πολύ σύντομα τη νέα του ηγεσία.

Ψήφισε, μεταξύ άλλων, από τις 9:00 το πρωί της Κυριακής (10/6) μέχρι τις 18:30 τον αναπληρωτή Πρόεδρο, τους τρεις αντιπροέδρους και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, η καταμέτρηση έχει ξεκινήσει και όλα έχουν κυλήσει ομαλά κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξελέγη Πρόεδρος άνευ ανθυποψηφίου, ο Άθως Αντωνιάδης Γενικός Γραμματέας και ο Φύτος Κωνσταντίνου Γενικός Οργανωτικός.

Στο διά ταύτα, Μαρίνος Μουσιούττας και Χριστιάνα Ερωτοκρίτου δίνουν αμφίρροπη μάχη για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να χρίζουν φαβορί την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του Κόμματος.

Για τις τρεις θέσεις των αντιπροέδρων, Αλέκος ΤρυφωνίδηςΑντώνης Αντωνίου, Μιχάλης Δαμιανός, Μάριος Κουκλής, Λοϊζος Λοϊζου και Χρίστος Ορφανίδης βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Υποψήφιοι για τις 15 αιρετές θέσεις του Εκτελεστικού Γραφείου, είναι:

Αλεξάντρου Αλέξης

Γεωργιάδης Αντρέας

Γεωργιάδου Αλέξια

Γιαλελής Μαρίνος

Δημητρίου Οδυσσέας

Κιούπη Στάλα

Κουλία Άντρη

Κωνσταντινίδης Φίλιππος

Νικηταράς Αντρέας

Νικολαΐδου Νικολέτα

Μιχαηλίδης Αντρέας

Ορφανός Μάριος

Παναγιώτου Μάριος

Παντελίδης Χρύσης

Παπαδόπουλος Νίκος

Ροδιάς Χρίστος

Σαββίδης Χρύσανθος

Σενέκης Χρίστος

Σιβιτανίδης Αντώνης

Σολωμού Γιώργος

Τσουλούπας Μάκης

Φακοντή Αυγούστα

Χατζηχάννας Γιώργος

Υποψήφιοι για την προεδρία της Επαρχιακής Επιτροπής Αμμοχώστου (Λάρνακας) είναι οι Παπαπέτρου Ιωάννης, Χρυσοδόντας Κωνσταντίνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE