ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ: Υπόδικος στις Κεντρικές μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ: Υπόδικος στις Κεντρικές μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, που θα συνεδριάσει στις 13 Σεπτεμβρίου (9:00), παραπέμφθηκε ο 33χρονος Χαράλαμπος Καλογερίδης, σε σχέση με τη ληστεία του υποκαταστήματος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στον Άγιο Αθανάσιο, που διαπράχθηκε στις 6 Μαρτίου 2018.

Ο Καλογερίδης μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας.

Αντιμετωπίζει 10 κατηγορίες, μεταξύ αυτών της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφορά εκρηκτικών υλών, καθώς και αδικήματα που προκύπτουν από την κλοπή και εμπρησμό του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία.

Η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του 33χρονου μέχρι την έναρξη της δίκης του.

Υπενθυμίζεται πως, για την ίδια υπόθεση, εξακολουθεί να καταζητείται ο 34χρονος Χάρης Σαρίδης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE