ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ: Υπόδικος στις Κεντρικές μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ: Υπόδικος στις Κεντρικές μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, που θα συνεδριάσει στις 13 Σεπτεμβρίου (9:00), παραπέμφθηκε ο 33χρονος Χαράλαμπος Καλογερίδης, σε σχέση με τη ληστεία του υποκαταστήματος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στον Άγιο Αθανάσιο, που διαπράχθηκε στις 6 Μαρτίου 2018.

Ο Καλογερίδης μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας.

Αντιμετωπίζει 10 κατηγορίες, μεταξύ αυτών της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφορά εκρηκτικών υλών, καθώς και αδικήματα που προκύπτουν από την κλοπή και εμπρησμό του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία.

Η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του 33χρονου μέχρι την έναρξη της δίκης του.

Υπενθυμίζεται πως, για την ίδια υπόθεση, εξακολουθεί να καταζητείται ο 34χρονος Χάρης Σαρίδης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE