Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης (12/06) ο 44χρονος ο οποίος πυροβόλησε τα ξημερώματα 27χρονο στην αυλή του σπιτιού στη Γιόλου."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για έξι ημέρες ο 44χρονος που πυροβόλησε τον 27χρονο

12.06.2018
13:58
Αστυνομικό Ρεπορτάζ

Το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του 44χρονο για 6 ημέρες.

Θυμίζουμε πως ο 44χρονος τηλεφώνησε στη 01:30 τα ξημερώματα (12/06) στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής του και ανέφερε πως νεαρό άτομο εισήλθε εντός της αυλής του για να του κλέψει τους κυνηγετικούς τους σκύλους.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 44χρονου, επρόκειτο για 27χρονο πρόσωπο που γνωρίζει. Όπως είχε πει ο τελευταίος είχε το πρόσωπο του καλυμμένο με καλσόν, όμως εκείνος τον αναγνώρισε, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως κρατούσε πιστόλι.

Τότε ο 44χρονος, σύμφωνα πάντα με τη δική του εκδοχή, άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο τύπου φλόμπερ και πυροβόλησε από απόσταση στα πόδια του 27χρονου, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κατά πόσον τον τραυμάτισε.

Σύμφωνα με τον 44χρονο τη στιγμή που πυροβόλησε εναντίον του 27χρονου, ο δεύτερος προσπαθούσε να φύγει από τη σκηνή έρποντας.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως ο 27χρονος είχε οικονομικές διαφορές με τον 44χρονο.

Να σημειώσουμε ακόμη πως μέλος της αστυνομικής δύναμης που έσπευσε στη σκηνή μετά το τηλεφώνημα του 44χρονου, σε κάποιο σημείο της διαδρομής είδε τον 27χρονο να κινείται με το όχημά του, χωρίς να γνωρίζει πως επρόκειτο για τον δράστη. Το αντιλήφθηκε αργότερα.

Ο 27χρονος μετέβη σύμφωνα με τον δικηγόρου του, στο Γενικό νοσοκομείου Πάφου καθώς φέρει ελαφρά τραύματα από σφαιρίδια.

Αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου την Τετάρτη (13/06).