ΠΑΦΟΣ: Μάχη να σωθεί από πνιγμό -Άρπαξε απελπισμένος τη σημαδούρα για να γλιτώσει - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Μάχη να σωθεί από πνιγμό -Άρπαξε απελπισμένος τη σημαδούρα για να γλιτώσει - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προς διάσωση άνδρα έσπευσε ναυαγοσώστης σε παραλία της Πάφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του Ναυαγοσωστικού Ομίλου «Κινύρας» Πάφου, κίνδυνο διέτρεξε Ρώσος τουρίστας το απόγευμα της Τρίτης 12/06.

Όπως αναφέρεται, το όλο περιστατικό διαδραματίστηκε στις 18:50 το απόγευμα της Τρίτης 12/06, σε παραλία στην Πέγεια της επαρχίας Πάφου, όπου Ρώσος τουρίστας κολυμπούσε στην περιοχή.

Σε κάποια στιγμή ο άνδρας κουράστηκε από τα κύματα της περιοχής και δεν μπορούσε να κολυμπήσει.

Έτσι στηριζόμενος σε σημαδούρα, καλούσε σε βοήθεια κουνώντας τα χέρια του.

Άμεση ήταν η επέμβαση του νεαρού ναυαγοσώστη, όπου πήρε τον εξοπλισμό του και έσπευσε στον τουρίστα, τον οποίο έβαλε πάνω στην σανίδα και τον επέστρεψε στη στεριά.

«Ο άλλος ναυαγοσώστης βρισκόταν περίπολο 600 μέτρα από το σημείο Paf 18 επειδή η παραλία έχει ακτογραμμή 1100 μέτρα και πρέπει να επιθεωρείται όλη η ακτογραμμή», αναφέρεται στην ανάρτηση του Ομίλου.

Τέλος ο Όμιλος, συγχαίρει τους εν λόγω ναυαγοσώστες, καθώς είναι καινούργιοι στο επάγγελμα και ήταν η πρώτη τους διάσωση.

Δείτε την ανάρτησή τους: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE