ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πού είναι τα λεφτά σε αυτό το Μουντιάλ; Προβλέψεις από τον γκουρού του στοιχήματος «Δάσκαλο»

Πού είναι τα λεφτά σε αυτό το Μουντιάλ; Προβλέψεις από τον γκουρού του στοιχήματος «Δάσκαλο»

Ο «Δάσκαλος» σήμερα (14/6) απευθύνεται στους επαγγελματίες του στοιχήματος…

Γεια σας και πάλι φίλοι μου! Τα προηγούμενα δύο άρθρα μου απευθύνονταν κυρίως στον απλό κοσμάκι, όπως εμένα δηλαδή, που κάθε δύο χρόνια σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο ακουμπάει δύο δεκάρες παραπάνω απ΄ότι συνήθως για να νιώσει τον παλμό ενός Μουντιάλ, για να πιει μπύρες, για να παραγγείλει πίτσα και σουβλάκια, για να βρεθεί με παλιούς φίλους και συμμαθητές που χάθηκαν από τον καιρό του δημοτικού και του γυμνασίου, για να μην έχει τη γυναίκα του «μέσα στα πόδια του» και για να χτυπήσει η καρδιά του λίγο πιο δυνατά και λίγο πιο γρήγορα απ΄ ότι συνήθως όταν πλησιάζει στο να κλείσει κανένα κουπονάκι…

Δείτε επίσης: Το Μουντιάλ της Αγγλίας, εφόσον έρθει δεύτερη στον όμιλο – Ακολουθήστε τον «Δάσκαλο» για να πάτε ταμείο

Σήμερα όμως το άρθρο μου απευθύνεται στους επαγγελματίες του είδους που θα βγάλουν τα λεφτά τους από το μαξιλάρι, που θα χρησιμοποιήσουν λίγο παραπάνω από το παρατράβηγμα τους, που θα ζητήσουν μεγαλύτερο βερεσιέ από τους μπουκς τους, που βλέπουν το παγκόσμιο ως χρυσή ευκαιρία για να ριφάρουν τα χαμένα δεκαετιών…απευθύνεται λοιπόν στον Τρέηνερ, στον Νάκο, στον Πάθο, στον Γίγαντα, στον Ξιφία, στον Συγχυστή, στον Στου και σ΄ αυτόν που γενικότερα βαστιέται και που νομίζει ότι έχει κάνει το στοίχημα επάγγελμα του!

Δείτε επίσης: Και μετά τους ομίλους τι παίζουμε στο Μουντιάλ; Προβλέψεις από τον γκουρού του στοιχήματος «Δάσκαλο»

Μία διευκρίνιση όμως πρώτα προς αυτούς που δε βρήκαν που να ποντάρουν στους συνδυασμούς που έχω προτείνει στο δεύτερο μου άρθρο και που αφορούσε το μέχρι που μπορεί να φτάσει η κάθε χώρα στο τουρνουά. Λοιπόν μετά από προσωπική έρευνα η μόνη εταιρεία που επιτρέπει αυτούς τους συνδυασμούς είναι η betonalfa στα πρακτορεία της εδώ στην Κύπρο αλλά και στο διαδίκτυο: www.betonalfa.com.cy με 100% μπόνους εγγραφής μέχρι 100 ευρώ (η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και διαρκεί μόλις 3 λεπτά). Επίσης στην εταιρεία megabet plus μπορείτε να το ποντάρετε με ένα μικρό περιορισμό όμως, ότι δεν μπορείς να βάλεις δύο ομάδες που προέρχονται από τον ίδιο όμιλο να προχωρήσουν πέρα από αυτόν στο σημείο που θέλετε. Για παράδειγμα δεν μπορείς να βάλεις την Πορτογαλία να φτάσει στους 8 και ταυτόχρονα και την Ισπανία, παρά μόνο μια από τις δύο.

Πάμε επιτέλους να δούμε πού είναι τα λεφτά σε αυτό το Μουντιάλ. Λίγες ώρες πριν την έναρξη και οι περισσότεροι ως γνήσιοι Κυπραίοι θα μέινετε να κάνετε τα παιχνίδια σας την τελευταία ημέρα, είτε λόγω σύγχυσης, είτε ακόμη γιατί μελετάτε, είτε γιατί περιμένετε να ακούσετε όσους περισσότερους τίπστερ μπορείτε ώστε να συγχυστείτε περισσότερο. Σας δίνω μία καρφωτή τετράδα για τους ομίλους με απόδοση 4,20 για να την ποντάρετε άφοβα…

Β΄ όμιλος: Ιράν να τερματίσει 4ο με τιμή 1,80

Γ΄ όμιλος: Γαλλία να τερματίσει 1η με απόδοση 1,27

Ε΄ όμιλος: Βραζιλία να τερματίσει 1η με απόδοση 1,25

Ζ΄ όμιλος: Παναμάς να τερματίσει 4ος με απόδοση 1,50

Αυτήν την τετράδα θεωρείστε την ως Bankers για να τετραπλασιάσετε το ποντάρισμα σας και προσθέστε για την απληστία σας αυτές τις δύο επιλογές για να πάρετε το «κότα»:

Α΄ όμιλος: Ουρουγουάη να τερματίσει 1η με απόδοση 1,75

Η΄ όμιλος: Κολομβία να τερματίσει 1η με απόδοση 2,35

*Αυτά μπορείτε να τα ποντάρετε σε οποιαδήποτε εταιρεία διότι είναι αγορές που τις προσφέρουν όλες, με περίπου τις ίδιες τιμές πάνω-κάτω.

Πάμε να προσθέσουμε και ένα ειδικό στοίχημα που μας προσφέρει απλόχερα η εταιρεία www.stoiximan.com.cy κάτω από τον τίτλο: «Ειδικά Ομάδων»:

*Θα σημειώσει τα λιγότερα γκολ στη διοργάνωση: Παναμάς με απόδοση 7,00 (μονό αποδεκτό)

*Θα δεχθεί τα περισσότερα γκολ στη Φάση των Ομίλων: Παναμάς με απόδοση 4,50 (μονό αποδεκτό)

Ta δύο πιο πάνω αυστηρώς γι΄ αυτούς που θέλουν να βαρέσουν αλύπητα και όχι μόνον και που έχουν λογαριασμό στο www.stoiximan.com.cy.

Να πούμε και δυο λόγια για την πρεμιέρα μεταξύ Ρωσίας-Σαουδικής Αραβίας. Υπερβολικά χαμηλή η τιμή της διοργανώτριας για πρεμιέρα. Εδώ τα φαβορί να κατακτήσουν το Παγκόσμιο και δυσκολεύτηκαν στο παρελθόν στις πρεμιέρες και δε θα δυσκολευτούν οι Ρώσοι; Οι Σαουδάραβες είναι η μόνη ομάδα απ΄ όλες που έπαιξε 5 φιλικά με σχετικά καλά αποτελέσματα έναντι δυνατών αντιπάλων (2 Ν και 3 Η) και από πλευράς ετοιμότητας είναι πολύ πιο μπροστά από τους Ρώσους. Για να μην φανώ υπερβολικός και πω ξερό διπλό…προβλέπω ένα στείρο 0-0 στο ημίχρονο με πιο κινητικούς τους Άραβες, ενώ πιστεύω θα έχουμε late goal, αν έχουμε τελικά από οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες. Θα αγοράσω το Χηνάρι της πρεμιέρας με απόδοση άκουσον άκουσον 4,60 και θα το καλύψω με late goal μεταξύ 80-90+ λεπτού, με απόδοση «προς Θεού» 17,25 στο www.stoiximan.com.cy.

Καλή πρεμιέρα σε όλους…και τραγουδοποιοί ήρθε η ώρα να τραγουδήσετε!!!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top