ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O παίκτης «κλειδί» της Στούρμπας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

O παίκτης «κλειδί» της Στούρμπας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Απόλλωνας το μεσημέρι της Τετάρτης (20/6) έμαθε την αντίπαλο του για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, η οποία θα είναι η Στούρμπας της Λιθουανίας.

Δείτε το προφίλ της ομάδας εδώ

Η Στούρμπας είναι πρωτάρα ομάδα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και τηρουμένων των αναλογιών και των δυναμικοτήτων των δύο ομάδων θεωρούμε ότι από το ζευγάρι αυτό το φαβορί για την πρόκριση θα είναι η ομάδα της Λεμεσού.

Φυσικά οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την πρώτη τους αντίπαλο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και σίγουρα ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα αρχίσουν την διαδικασία συλλογής πληροφοριών, έτσι ώστε να πάνε όσο πιο διαβασμένοι μπορούν στο πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στις 12 Ιουλίου.

Κοιτάζοντας λίγο το ρόστερ των Λιθουανών και τα βιογραφικά των ποδοσφαιριστών, το όνομα που ξεχωρίζει από αυτό είναι το Agostino Ca. Πρόκειται για 24χρονο, Διεθνή Πορτογάλο ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στην μεσαία γραμμή της ομάδας, έχει ύψος 1.70 και το καλό του πόδι είναι το δέξι.

Ο Agostino ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Oeiras και ακολούθως πήγε στην Sporting CP. Ακολούθως ο Πορτογάλος μέσος μεταγράφηκε στην Barcelona B και από εκεί έπαιξε ως δανεικός στην Χιρόνα και στην Λειδά.

Από το 2017 και έπειτα αγωνίζεται στην FC Stumbras, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι αγωνίστηκε και σε όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Πορτογαλίας καταγράφοντας αρκετές συμμετοχές.

Φυσικά και δεν είναι ο ποδοσφαιριστής φόβητρο για το Απόλλωνα, όμως δεν παύει να είναι αυτός που ξεχωρίζει στο ρόστερ της ομάδας της Λιθουανίας και σίγουρα θα χρειαστεί ιδιαίτερης προσοχής από τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top