Γιώργος Τίρρης: Άφησε το τροχοκάθισμα και κατέκτησε τον βυθό της θάλασσας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γιώργος Τίρρης: Άφησε το τροχοκάθισμα και κατέκτησε τον βυθό της θάλασσας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκανε περήφανους του λόκατζηδες βάζοντας το έμβλημα τους στον βυθό του Κάβο Γκρέκο.

Της Γεωργίας Παππούτα

Ουκ ολίγες φορές ο Γιώργος Τίρρης μας απέδειξε πως όταν υπάρχει θέληση, όλα είναι εφικτά.

Αφήνοντας το τροχοκάθισμα του και μαζί με τους Κύπριους καταδρομείς που πάντα βρίσκονται στο πλευρό του, βούτηξε στο Κάβο Γκρέκο για υποβρύχια κατάδυση και κατέκτησε τον βυθό της θάλασσας.

Με το έμβλημα των Καταδρομέων που φέρει την επιγραφή ‘Ο Τολμών Νικά’ στα χέρια του, κατόρθωσε να φτάσει στον βυθό της θάλασσας και να το τοποθετήσει γράφοντας ιστορία για ακόμη μια φορά.

Άξιος θαυμασμού και παράδειγμα προς μίμηση ο Γιώργος Τίρρης παραδίδει μαθήματα ζωής προς όλους μας και κάθε φορά μας εκπλήσσει με την δύναμη ψυχής του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE