ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Χύθηκαν πετρέλαια στην άσφαλτο – Ουρές τα οχήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Χύθηκαν πετρέλαια στην άσφαλτο – Ουρές τα οχήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι, δεν έχει δοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Σκαρίνου, όπου σημειώθηκε το τροχαίο στις 9:30 της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην άσφαλτο, χύθηκε πετρέλαιο από όχημα, με αποτέλεσμα υπάρξει καθυστέρηση στην λειτουργία του αυτοκινητόδρομου, αφού χρειάστηκε να σπεύσει στην σκηνή και η Πυροσβεστική για να επιληφθεί του θέματος.

Στον αυτοκινητόδρομο προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση, λόγω του τροχαίου, αλλά και λόγω καθυστέρησης που παρατηρείται στην μετακίνηση των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

*Οι πιο κάτω φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην σελίδα του Facebook, Cy Police Check Point

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE