Από τη φυλακή Αδριανούπολης ψήφισε ο υποψήφιος του φιλοκουρδικού κόμματος

Από τη φυλακή Αδριανούπολης ψήφισε ο υποψήφιος του φιλοκουρδικού κόμματος

Στη φυλακή της Αδριανούπολης άσκησε το δικαίωμα ψήφου του ο υποψήφιος του φιλοκουρδικού κόμματος HDP Σελαχατίν Ντεμιρτάς.

Αμέσως μετά με μήνυμά του στο τουίτερ ανέφερε: “Κι εμείς ασκήσαμε το δικαίωμα ψήφου μας στην φυλακή. Εύχομαι να πάνε όλοι στις κάλπες και να ψηφίσουν υπέρ του μέλλοντος της χώρας και της δημοκρατίας.

Ελπίζω η διαδικασία της ψηφοφορίας να ολοκληρωθεί σε ήρεμο περιβάλλον. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ωραία. Καλορίζικα σε όλους”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE