Power of love: Άρχισαν τα παρατράγουδα στο παιχνίδι - Το post Πάνου όλο νόημα

Power of love: Άρχισαν τα παρατράγουδα στο παιχνίδι - Το post Πάνου όλο νόημα

Μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του Power Of Lοve πέφτουν... κορμιά! Ο Πάνος Ζάρλας πάντως, δείχνει... υπεράνω!

Ο γοητευτικός παίκτης του Power of Love ανέβασε μία φωτογραφία του από το Μοναστηράκι και έστειλε το μήνυμα όλο νόημα στον... κατάλληλο αποστολέα. Συγκεκριμένα, ο Πάνος έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του:

 «Τα πάντα στη ζωή γυρνάνε πίσω: Η κακία πίσω στον αποστολέα. Η αγάπη σε εκείνους που την δωρίσαν. Τα ψέματα σε εκείνους που τα είπαν. ο φθόνος σε όσους αισθάνονται, ο τροχός γυρίζει για όλους!

Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που μου έχετε δώσει και για την αγάπη σας! εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσω να σας συναντήσω όλους εσάς!!να περνάτε όμορφα και να ζείτε την κάθε στιγμή!!ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΓΆΠΗ!!».

 

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE