Συνελήφθη το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για τις απειλές κατά του ΣΚΑΪ

Συνελήφθη το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για τις απειλές κατά του ΣΚΑΪ

Συνελήφθη τελικά το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, Γιώργος Καλαϊτζίδης, για τις απειλές που εξαπέλυσε κατά του τ/σ ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα παραπέμπεται στον εισαγγελέα με τα άρθρα 184 και 186 του Ποινικού Κώδικα για πρόκληση για την τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήμματος.

Το Σάββατο 30/06 θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αφορμή για την προσαγωγή του αρχικά και τη σύλληψή του στη συνέχεια αποτέλεσε η ανάρτηση του προσαχθέντα, στην οποία εκτόξευε απειλές κατά του σταθμού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τον ΣΚΑΙ θα τον κάψουμε. Σήμερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω... Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαϊδια του».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα ενδέχεται να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 39χρονος συνελήφθη, λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 29/06 έξω από το σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας, ύστερα από τη διενέργεια ποινικής έρευνας που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE