ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

ΚΑΙΡΟΣ: Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Παρασκευής (29/6), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες, σε υπήνεµες περιοχές, δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και νότια παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 21 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 23 στα δυτικά παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (30/6), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Το απόγευµα, στα νότια και νοτιοδυτικά, θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια για να καταστεί αργότερα γενικά µέχρι ταραγµένη, εκτός από τα νότια όπου παροδικά θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 30 στα βόρεια παράλια και στους 29 στα δυτικά παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Την Κυριακή (1/7), τη ∆ευτέρα (2/7) και την Τρίτη (3/7), ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που την Κυριακή και την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, το απόγευµα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τις αυγινές, κυρίως, ώρες δυνατό να παρατηρείται τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή, αλλά τη ∆ευτέρα και την Τρίτη αναµένεται άνοδος, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top